ბადრიჯანი დავჭრათ კუბებად და მოვაყაროთ მარილი. გავაჩეროთ 20 წუთი, შემდეგ გავწუროთ. იმავე ზომის კუბებად დავჭრათ კარტოფილი.ქვაბში ან ტაფაში მოვშუშოთ დაჭრილი ხახვი. დავამატოთ ბადრიჯანი და კარტოფილი. ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 5 წუთი. დავასხათ დაჭრილი, კანგაცლილი პამიდორი და გავაგრძელოთ შუშვა, სანამ კარტოფილი არ დარბილდება.დავამატოთ დაჭრილი მწვანილი, წიწაკა, ნიორი, მარილი. ამოვურიოთ და კერძი მზადაა.შეიძლება მომზადდეს კარტოფილის გარეშეცAjapsandali – try Georgian summer dish any time