ისპანახს უხეში ღერო მოვაცალოთ, კარგად გავრეცხოთ, შევაშროთ, მსხვილად დავჭრათ.ყველი გავხეხოთ, დაჭრილი ხახვი მოვშუშოთ ზეთში და დავამატოთ ისპანახი. ვშუშოთ რამდენიმე წუთი, სანამ ისპანახი არ მოიწალება.ისპანახი გადმოვიღოთ სხვა ჭურჭელში, გავაგრილოთ, დავამატოთ ყველი, კვერცხი, რძე, დაჭრილი ოხრახუში, პილპილი, და ფქვილი. კარგად ავურიოთ. გამოვაცხოთ როგორც ჩვეულებრივი ოლადები, ზეთიან ტაფაზე. Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%93%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%80%D1%8B-%D0%B8-%D0%B2%D1%8B%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%B0/%D0%9E%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%BE-%D1%88%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BC