სალათის ფოთლები გავრეცხოთ და გავაშროთ, შემდეგ ხელით მსხვილად დავაქუცმაცოთ.ბადრიჯანი სიგრძეზე, თხლად დავჭრათ, მარილი მოვაყაროთ და ზეთში შევწვათ. ამავე ზეთში მოვათავსოთ დაჭრილი ნიორი, რგოლებად დაჭრილი წიწაკა და მოვშუშოთ 3-4 წუთის განმავლობაში მაღალ ცეცხლზე, დავუმატოთ გადაწურული სოკო და ბადრიჯანი.სალათას მოვაყაროთ წიწაკა, ცოტა მარილი და ხმელი ქინძი.ყველის ფენები მოგრძო ნაჭრებად დავჭრათ და სალათის ფოთლებსა და მოშუშულ ბოსტნეულთან ერთად ფენა-ფენა მოვათავსოთ სასალათეში.ამ სალათას სალათის ფოთლების გარეშე თუ მოვამზადებთ, შეგვიძლია 1 კვირა მაცივარში შევინახოთ.