თევზი თეთრ ღვინოში ყურძნის მარცვლებით - როცა კერძი სასარგებლოცაა და გემრიელიც!
თევზი თეთრ ღვინოში ყურძნის მარცვლებით - როცა კერძი სასარგებლოცაა და გემრიელიც!

ინგრედიენტები:

2 ცალი ზღვის ქორჭილა;
180 გ თეთრი ყურძენი;
1 თავი ხახვი:
1 კვერცხი;
2 ს. კ. ნაღები;
3 ს. კ. მაიონეზი;
5-7 ცალი პომიდორი ჩერი;
4 ს. კ. კარაქი;
0.25 ჭიქა თეთრი მშრალი ღვინო;
50 გ ზეთისხილი;
მარილი და პილპილი გემოვნებით.

მომზადების წესი იხილეთ ვიდეოში.

ტეგები:
ნანახია: 1354