ხის შამფურები დაალბეთ წყალში 30-40 წუთი. მოამზადეთ გრილი. შამფურზე ააგეთ ორაგულის ნაჭრები თხლად დაჭრილ ლიმონთან ერთად. მოაყარეთ მარილი, პილპილი და მოასხურეთ ცოტაოდენი ზეითუნის ზეთი. შეგვიძლია თევზს ზემოდანაც მოვასხათ ლიმონის წვენი. შევწვათ გლიზე ყველა მხრიდან, საშუალო ტემპერატურაზე. გრილის არქონის შემთხვევაში, შეგვიძლია შევწვათ ღუმელში ან ტაფაზე.გემრეილია სოუს ძაძიკისთან ერთად. იხილეთ ძაძიკის რეცეპტი. ასევე იხილეთ ძაძიკის მეორე ვერსია