კარტოფილი და ბადრიჯანი დაჭერით კუბებად. წიწაკა და ხახვი - ნახევარ-რგოლებად. სოკო 2-3 ნაწილად. ტაფა გაახურეთ და ცოტაოდენ ზეთში დაბრაწეთ კარტოფილი. დაამატეთ ხახვი, რამდენიმე წუთ რამდენიმე წუთი კიდევ შუშეთ. გადაიტანეთ ქვაბში. შემდეგ იმავე ტან, ან მის გარეშეცაფაში დაბრაწეთ ბადრიჯანი, დაამატეთ წიწაკა და სოკო, შუშეთ მაღალ ცეცხლზე , ფრთხილად ამოურიეთ, რომ ბოსტნეულმა ფორმა შეინარჩუნოს. შევურიოთ კარტოფილს, დავამატოთ მარილი, პილპილი, წითელი წიწაკა ან ნებისმიერი სასურველი სანელებელი. გემრელია გარნირად ხორცთან ან მის გარეშეც.