დაგჭირდებათ დიდი ეთისხილი ტანისთავის და შედარებით მომცრო თავისთვის. ორივე კურკაგამოცლილი. ასევე სტაფილოს რგოლები, რომლიდანაც გამოჭრით სამკუთხედებს ფეხებისთვის. ტანისთვის განკუთვნილი დიდი ზეთისხილი დანით ჩაჭერით ნახევრამდე. დარბილებული კრემ-ყველი გადაიტანეთ პაკეტში ან კორნეტში, წააჭერით წვერო და მისი დახმარებით ამოავსეთ ზეთისხილი. ჩხირის საშუალებით დაამაგრეთ სტაფილოს "ფეხზე". წვრილ ზეთისხილებს ამოაჭერით დანის წვერით და ჩაუმაგრეთ სტაფილოსავე ცხვირი. შემდეგ ჩამოაცვით ჩხირზე.ყრემ-ყველს შეგიძლიათ გემოვნებით დაამატოთ ნიორი, რაიმე სუნელი ან მწვანილი. მისი ჩანაცვლება კი შეიძლება რბილი უმარილო ყველით, რომელსაც დაამატებთ ცოტაოდენ არაჟანს გასხელებლად.