ყველა სანელებელი ერთმანეთს შეურიეთ და წაუსვით ხორცს. გადაიტანეთ ცეცხლგამძლე ფორმაში, დაასხით ღვინო და 24 საათი შედგით მაცივარში. დამარინადების პროცესში რამდენჯერმე გადააბრუნეთ.ღუმელში შედებამდე 1 საათით ადრე ხორცი მაცივრიდან გამოიღეთ და გაასუფთავეთ სუნელების ნარჩენებისგან.ზეთს დაამატეთ კომშის მურაბის წვენი (შეიძლება ჩანაცვლდეს გარგრის ან ფორთოხლის მურაბით) და მდოგვი. მიღებული ნარევი წაუსვით ხორცს. მარინადიან ფორმაში ჩადეთ სპეციალური ბადე, ზემოდან დადეთ ხორცი და შედგით ღუმელში. პერიოდულად დაასხით თავისივე წვენი. შემწვარი ხორცი ღუმელიდან გამოღების შემდეგ ფოლგის ქვეშ გააჩერეთ 15-20 წუთი. გარნირად უხდება კარაქში შემწვარი კომში და გამომცხვარი კარტოფილი. Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%92%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%8B%D0%B5-%D0%B1%D0%BB%D1%8E%D0%B4%D0%B0/%D0%97%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B0%D1%8F-%D1%8F%D0%B3%D0%BD%D1%8F%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B2-%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B9-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D1%83%D1%80%D0%B8