საფუარი გახსენით თბილ რძეში და დაამატეთ 1 ს.კ შაქარი. 10 წუთის შემდეგ, დანარჩენ ინგრედიენტებთან ერთად დაამატეთ ფქვილს და მოზილეთ ცომი. თუ ცომი თხელია, ცოტა ფქვილი მიამატეთ. ცომი უნდა იყოს ელასტიური, რბილი, არ ეწებებოდეს ხელს. დადგით სითბოში ასაფუებლად. სასურველია ორჯერ ჩაზილოთ და მესამე ამოფუების დროს ჩაუდოთ გულსართი.დაალაგეთ ღუმელის ტაფაზე, ზემოდან გადაუსვით ათქვეფილი კვერცხი და გამოაცხეთ 180-200 გრადუსზე, სანამ ლამაზად არ დაიბრაწება.