თავდაპირველად მოამზადეთ მარინადი. კეფირს შეურიეთ ლიმონის წვენი, პამიდვრის პიურე, მარილი, სანელებლები, პილპილი. ამის შემდეგ, ფილე გარეცხეთ, გაამშრალეთ და დანით გაუკეთეთ ნაჩხვლეტები. ასე ხორცი უკეთ შეიწოვს მარინადის მთელ არომატს. დატოვეთ ხორცი მარინადში 3-4 საათი მაინც, ისე რომ კეფირი მას ყველა მხრიდან ფარავდეს. ამის შემდეგ ფილე ჩადეთ ფოლგაში და ისე შეფუთეთ, რომ არსაიდან არ გამოვიდეს ორთქლი. შეწვით 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში20-25 წუთი. ამგვარად ფილე გამოდის ნაზი, რბილი და წვნიანი.