ქიშმიში ჩაალბეთ ცხელ წყალში 1 საათით. შემდეგ გარეცხეთ და გააშრეთ. ღუმელი გაახურეთ 180 გრადუსზე, ფორმას წაუსვით კარაქი. შეურიეთ ერთმანეთს ფქვილი, სოდა, დარიჩინი, მუსკატი, მიხაკი, მწიკვი მარილი და შაქარი. შემდეგ ათქვიფეთ კვერცხი და დარბილებული კარაქი, შეურიეთ ფქვილიანი მასა. მიღებულ ცომს შეურიეთ კუბებად დაჭრილი, გათლილი ვაშლი, მსხალი, ქიშმიში და დაჭრილი ნიგოზი. ცომი გადაიტანეთ ფორმაში და გამოაცხეთ დაახლოებით 40-50 წუთი.