ყველსა და მწვანილებში გამომცხვარი ღორის ხორცი - როცა რაიმე განსაკუთრებულის მომზადებას გადაწყვეტთ
ყველსა და მწვანილებში გამომცხვარი ღორის ხორცი - როცა რაიმე განსაკუთრებულის მომზადებას გადაწყვეტთ

ინგრედიენტები:

ღორის ხორცი - 1,2 კგ;
მწვანილი - 2 კონა;
ნიორი - 2 კბილი;
ბატონი - 20 გ;
კვერცხის ცილა - 2 ცალი;
კარაქი - 50 გ;
ფქვილი - 2 ს. კ;
ფორთოხლის წვენი - 200 მლ;
დაფნის ფოთოლი - 1 ცალი;
მაგარი ყველი - 50 გ;
ხორცის ბულიონი - 130 მლ;
ზეითუნის ზეთი - 2 ს. კ;
მაიონეზი - 3 ს. კ;
როზმარინი - გემოვნებით;
მარილი და პილპილი - გემოვნებით.

მომზადების წესი იხილეთ ვიდეოში.

ტეგები:
ნანახია: 1284