ხახვი დაჭერით წვრილად, წიწაკა ჩხირებად, ხორცი კი საშუალო ზომის ნაჭრებად. სქელძირიან ქვაბში გააცხელეთ 2 კოვზი ზეთი და დაბრაწეთ ხორცი. გადაიტანეთ თეფშზე. იმავე ქვაბში, დარჩენილ ცხიმში მოშუშეთ ხახვი,შემდეგ დაამატეთ დაჭრილი წიწაკა და კვლავ შუშეთ 5 წუთის განმავლობაში.ჩააბრუნეთ ხორცი ქვაბში, დაამატეთ პამიდორი (თუ მთლიანებია - დაჭერით), დაფნა, 1 ჭიქა ცხელი წყალი და ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე სანამ ხორცი არ დარბილდება. დაამატეთ მარილი, პილპილი, სასურველი მწვანილი.მიირთვით კარტოფილთან ერთად