თევზის ფილე და კომბოსტო გაატარეთ ხორცსაკეპში. დაამატეთ მოხარშული ბრინჯი, მოშუშული, წვრილად დაჭრილი ხახვი, კვერცხი, მარილი და პილპილი. ყველაფერი კარგად აურიეთ, გააკეთეთ კატლეტები, ამოავლეთ ფქვილში და შეწვით ზეთიან ტაფაზე ორივე მხრიდან.მზა კატლეტები,სურვილის შემთხვევაში, შეგიძლიათ მოშუშოთ რამდენიმე წუთი ტომატის სოუსში Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%92%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%8B%D0%B5-%D0%B1%D0%BB%D1%8E%D0%B4%D0%B0/%D0%A0%D1%8B%D0%B1%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BB%D0%B5%D1%82%D1%8B-%D1%81-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B9