ჩვენ გასწავლით როგორ მოამზადოთ ვაშლის, გოგრის და ყაბაყის უგემრიელესი ბლინები

1. ყაბაყის ბლინები

ინგრედიენტები:


ყაბაყი - 500 გ;
კვერცხი - 2 ცალი;
ფქვილი - 4 ს. კ;
მარილი - 1 ჩ. კ;
მწვანილი - 1 კონა;
ზეთი - 4 ს. კ;
პილპილი - გემოვნებით.


2. გოგრის ბლინები

ინგრედიენტები:


გოგრა - 500 გ;
ხახვი - 2 თავი;
ნიორი - 2 კბილი;
კვერცხი - 2 ცალი;
ფქვილი - 4ს. კ;
ოხრახუში - 2 ს. კ;
ზეთი - 2 ს. კ;
გოგრის ტესლი;
სეზამი სმარცვლები - გემოვნებით;
მარილი და პილპილი - გემოვნებით.

3. ვაშლის ბლინები

ინგრედიენტები:


ვაშლი - 2 ცალი;
ვანილის შაქარი - 10 გ;
კვერცხი - 1 ცალი;
ლიმონის წვენი - 1 ს. კ;
ფქვილი - 60-100 გ;
შაქარი - 3 ს. კ;
მარილი - 1 მწიკვი.

მომზადების წესი იხილეთ ვიდეოში.

ტეგები:
ნანახია: 118