ჭარხალი, როემლსაც წინასწარ მოხარშავთ, გააციებთ და გათლით, გახეხეთ მსხვილ სახეხზე. ბანანი დაჭერით რგოლებად. ქიშმიშს დაასხით მდუღარე და დატოვეთ 10-15 წუთი, შემდეგ გადაწურეთ და შეაშრეთ.სალათა ააწყვეთ ფენებად. არ დატკეპნოთ, პირიქით - ჰაეროვანი უნდა დარჩეს. პირველი ფენა ჭარხალია. გადაუსვით მაიონეზი. მეორე ფენაა ბანანი და ქიშმიში.მაიონეზი, წასმის ნაცვლად, სჯობს წერტილებად დაასვათ. ასეთი ტექნიკით სალათა უფრო ჰაეროვანი გამოვა.ბოლო ფენა კვლავ ჭარხალია. ზემოდან კვლავ მაიონეზის "წერტილები" დაადეთ და დაჭრილი ნიგოზი მოაყარეთ. Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%A1%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D1%8B/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D0%B9-%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82-quot%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%87%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D1%81%D1%81%D0%B0quot