ისპანახი ნახევრად მოვხარშოთ, გადავწუროთ და დავჭრათ. დაჭრილი ხახვი ზეთში მოვშუშოთ, დავუმატოთ მარილი, წვრილად დაჭრილი ლორი და განვაგრძოთ შუშვა. 2-3 წუთში შევურიოთ ისპანახი, ქინძი, სანელებლები და გავაგრილოთ. გავახუროთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ცომი ორ ფენად გავაბრტყელოთ. 1 ფენა ჩავაფინოთ ფორმაში დაჩანგლით დავჩხვლიტოთ. ცომზე მოვათავსოთ გულსართი და შემდეგ მეორე ფენა დავაფინოთ. ზემოდან წავუსვათ კვერცხის გულში არეული არაჟანი და გამოვაცხოთ საშუალოდ გახურებულ ღუმელში.რჩევაამ ღვეზლისთვის შეგვიძლია საფუვრიანი ცომიც გამოვიყენოთ.