სოკო თუ მსხვილებია, დავჭრათ. წამოვადუღოთ მარილიან წყალში და გადავწუროთ. ღრმა ჭურჭელში ერთგვაროვანი კონსისტენციის მიღებამდე ვთქვიფოთ მდოგვი, ზეთი და ძმარი. დავამატოთ მარილი და პილპილი.დავამატოთ სოკო, ნიორი, კამა, ოხრახუში და კარგად ამოვურიოთ. გადავიტანოთ მინის ან პლასტიკის კონტეინერში და მინიმუმ 24 საათი მაცივარში გავაჩეროთ.* სოკო შეგვიძლია ნებისმიერი სასურველი სახეობა შევარჩიოთ. ხოლო მარინადის ინგრედიენტების რაოდენობა გემოვნების მიხედვით შევცვალოთ.