ბოსტნეული გავრეცხოთ და გავაშროთ. დავდოთ თუნუქის ფურცელზე. ბადრიჯანი რამდენიმე ადგილას ჩანგლით ჩავჩხვლიტოთ. ღუმელში ჩავრთოთ გრილის ფუნქცია და შევდოთ ბოსტნეული მასთან ახლოს მდებარე თაროზე, ერთი მხარე რომ მომზადდება და დარბილდება, გადავაბრუნოთ. წიწაკა უნდა გაშავდეს ნაწილობრივ, ხოლო ბადრიჯანი მოიჭმუჭნოს.ჩავდოთ ბოსტნეული პაკეტში და მოვუკრათ თავი, 20 წუთის შემდეგ გადმოვიღოთ და გავასუფთაოთ.დავანაწევროთ ბოსტნეულის რბილობი, დავასხთ ზეთი და დავამატოთ დაჭყლეტილი ნიორი. დავამატოთ რეჰანი, ქინძი ან ოხრახუში, გემოვნების მიხედვით, ასევე მარილი და პილპილისალათა მზადაა!