დაბრაწული ღორის ხორცის ბურთები ბრინჯისა და სიმინდის გულსართით
დაბრაწული ღორის ხორცის ბურთები ბრინჯისა და სიმინდის გულსართით
ინგრედიენტები:

300 გ მოხარშული ბრინჯი;
120 გ სიმინდი;
1/2 ჩაის კოვზი მარილი;
1/2 ჩაის კოვზი წიწაკა;
5 პერილას ფოთლები (შეგიძლიათ ჩაანაცვლოთ პიტნით), წვრილად დაჭრილი;
9 ნაჭერი თხლად დაჭრილი ღორის ხორცი (შეგიძლიათ გამოიყენოთ ბეკონი);
კარტოფილის სახამებელი;
სეზამის თესლი;
ტერიაკის სოუსი;
3 სუფრის კოვზი საკე;
4 სუფრის კოვზი სოიოს სოუსი;
2 სუფრის კოვზი მირინი;
2 სუფრის კოვზი შაქარი.

მომზადების წესი იხილეთ ვიდეოში.
ტეგები:
ნანახია: 1569