ღვიძლი დავჭრათ და ბადექონთან ერთად მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ 0,5 ჭიქა წყალი, დავახუროთ სახურავი და ვხარშოთ. ხახვი დავჭრათ ალყა-ალყა, დავყაროთ გახურებულ ტაფაზე ზეთში და ვშუშოთ, სანამ არ დარბილდება, მოვაყაროთ ქონდარი და მარილი. ღვიძლი რომ დარბილდება, ჩავამატოთ მოშუშული ხახვი, წყალში გახსნილი დაჭრილი წიწაკა, ნიორი, ტომატ-პასტა და გავაგრძელოთ მზადება. როდესაც კერძი მომზადდება, დავაყაროთ დაჭრილი მწვანილი და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.