გაახურეთ ღუმელი 210 გრადუსზე. გაადნეთ კარაქი. 3 კვერცხის ცილა ათქვიფეთ ღრუბელივით.1 კვერცხი და 3 კვერცხის გული ცალკე ათქვიფეთ შაქართან ერთად გათეთრებამდე. შეურიეთ სახამებელი, ფქვილი, გამდნარი კარაქი და ბოლოც ბეზე.ფორმას ჩაუფიენთ ქაღალდი და ჩაასხით ცომი. გამოაცხეთ 7-10 წუთი. გადმოიღეთ ცხაურზე, ზემოდან ნესტიანი პირსახოცი დააფარეთ და გააციეთ. წაუსვით ბისკვიტს მოხარშული შესქელებული რძის ნაწილი და ფრთხილად გადაახვიეთ. შეფუთეთ კულინარიულ ცელოფანში და მაცივარში შეინახეთ 1 საათი მაინც, რომ კარგად დარბილდეს. მირთმევის წინ ცელოფანი მოხსენით და დარჩენილი კრემი გადაუსვით. დაჭერით ულუფებად და გემრიელად მიირთვით.