"ამ პროდუქტის მხოლოდ ერთი მწიკვი უნდა უქნათ წიწიბურას და კერძს ნამდვილ კულინარიულ შედევრად გადააქცევთ" - რა უნდა დაამატოთ თქვენს საყვარელ ფაფას შესანიშნავი გემოსთვის?
წიწიბურა არა მხოლოდ უნივერსალური გვერდითი კერძია, არამედ ძალიან ჯანსაღიც. წიწიბურის ფაფის გარდაქმნა შეგიძლიათ სხვადასხვა სანელებლების დახმარებით. ისინი თქვენს წიწიბურას ნამდვილ კულინარიულ შედევრად გადააქცევენ.
წაიკითხეთ რა შეგიძლიათ დაამატოთ წიწიბურას მისი გემოს საგრძნობლად გასაუმჯობესებლად ქვემოთ მოცემულ სტატიაში.
- ბანანი
შეეცადეთ ფაფას დაუმატოთ ხილი, მაგალითად ტკბილი. ბანანი უხდება წიწიბურას. ის რბილი, ტკბილია და არ შეიცავს ხილის წვენს. ეს ხილი არ გააფუჭებს ფაფის გემოს.
- ქლიავი
აიღეთ ერთი მუჭა ქლიავი, დაასხით მდუღარე წყალი და ადუღეთ. შემდეგ დაჭერით წვრილად და დაუმატეთ ცხელ ფაფას – გემო შესანიშნავი იქნება...განაგრძეთ კითხვა